Troldmænd. Masser af troldmænd.

Jeg bliver ved med at se reklamer på den der nye action film, som har en masse gamle skuespillere med. Når det kan ske med action film, så kan det også ske med fantasy. Faktisk er jeg ligeglad med den der film, jeg vil bare have en undskyldning for at lave et hold af troldmænd fra forskellige franchises. Jeg har besluttet mig for, at jeg maksimum må tage tre fra hvert franchise i hver kategori (helte og skurke), samtidig må magikerene ikke minde for meget om hinnanden, de skal kunne rigtig magi, og det må ikke være troldmænd, som jeg har fundet på. Desuden vil jeg undskylde, hvis der er nogen jeg glemmer, jeg kender trods alt ikke alle magikere.

Som lederen af holdet er Gandalf (den var lidt åbenlys).
Gandalf er en fremragende leder, og han er en magtfuld troldmand. Han inspirer mod og tro blandt, dem han rejser med. Han skulle ikke være hovedpersonen men mentor for ham. Samtidig så er Gandalf god til at få autoritet, og han kan få alle til at få det dårligt, når han skælder dem ud. Desuden er han ret god med Glamdring.

Som Gandalfs lærling og hovedperson er Neville Longbottom.
Misforstå mig ikke. Harry er en god hovedperson med masser af indre kampe, mangel på tro på sig selv, og han er filnk. Men Neville ville passe perfekt sammen med Gandalf. Neville mangler meget tro på sig selv, og det kan Gandalf give ham. Samtidig føler jeg, at Neville har en boks af uåbnet poientiale som hovedperson. Gandalf kunne ovenikøbet træne ham i at fægte, Neville skal bare have Gryffindors sværd.

Som Nevilles ven er Bethany Hawke.
Venlig, genert og hjælpsom. Det er sådan hovedpersonen i DA2s søster er. Hvis man tager hende fra starten af Dragon Age 2, så er hun atten, og der er ikke særligt langt imellem hende og Neville (fra sidste bog). Hun ville også hjælpe med at få Neville til at tro på sig selv.

Den disciplinerede Minerva.
Bedre kendt som Professoer McGonagall er den lidt mere disciplinerede i gruppen, og hende som ofte vil skælde Gandalf ud for at tage Neville med ud og træne magi om natten. Jeg sagde, at Gandalf kunne skælde ud og give en skyldfølelse, det er intet i forhold til professoren. 

Ham med dyrene Hagrid
Hagrid er venlig og munter, og så ved han en masse om magiske væsner. Han kunne være den, der sørgede for transport og viden om monstre. Samtidig kunne hans hytte være, hvor Neville og Bethany tog hen, når de ikke havde nogle opgaver. 

Den Bekymrede Anders
Anders fra DA Awakening og toeren hader tempelriddere (som i Thedas har til opgave at jage og bevogte og magikere), og han vil gøre alt for at beskytte hans medmagikere. Som den paranoide i gruppen, og den der har det med at starte kampe med magikere-hadere. Samtidig fører Justice/Vengance en ånd til gruppen, som kunne skabe nogle udfordringer for dem.

Den mystiske Morrigan
Endnu en DA karakter denne gang fra Origins. Morrigan er en kold "Witch of the Wild", som inderst inde er flink nok. Hun har heller intet problem med at dræbe hvem som helst, der står i vejen, og hun har intet imod mørk magi. 

Den forræderriske Morgana
Som en af de mest berømte hekse nogensinde, er Morgana, som er med i adskillige og serier allerede. Men i dette tilfælde vil jeg gøre hende til Morrigans søster, som forråder dem på et tidspunkt.

Men alle helte skal bruge nogle gode skurke, hvis at de vil respekteres endnu mere.

Den frygtede Voldemort
I dette tilfælde skal Voldemort ikke være hovedfjenden, han skal være fjendens tjener, som rydder folk af vejen for fjenden sammen med hans dødsgardister. Sådan en slags elite enhed.

Den sideskiftende Morgana
Jeg fortalte lige før, at burde Morgana starte god, men hun skulle så skifte side og blive hovedskurkens lærling.

Michael Ba... Jeg mener Saruman
Saruman skulle være den troldmand, som springer ting i luften og opbygger en hær for hovedskurken. Han må stadig gerne være Gandalfs gamle ven.

Den venlige Alistair
Jeg ved at Alistair er en compaion og langt fra en skurk i Dragon Age, men han kunne være den skurk, som har skyldfølelse, over det han gør. Senere kunne han så forråde skurken og slutte sig til heltene.

Og som hovedskurken er der Random Generated Skyrim Guard
"Go cast your fancy magic someplace else" og "Hail summoner, conjure me up a warm bed would you" er bare nogle af de fornærmelser, han vil komme med. Han er den perfekte skurk, og alle vil hade ham... Okay bare for sjov.

Hovedskurken... (Trommehvirvel).... Harry Potter
Tænk hvis han var blevet ond. Tænk hvis Harry havde lært mørk magi, og han var blevet den onde. Han ville være den perfekte skurk, som både er tragisk og dyb. 

Med så mange karakterer ville det virke bedre som en tv serie, men i forstår pointen.

Kommentarer