Star Trek og Man of Steel

I går var jeg i biografen og se Man of Steel og Star Trek into Darkness. Jeg elskede dem begge, selvom om at Star Trek var bedst. 

Man Of Steel
Men jeg må sige dette om Man of Steel. Det er første gang nogen sinde jeg begynder at kunne lide Supermand. Misforstå mig ikke, jeg elsker superhelte, men jeg har altid syntes at Supermand var alt for stærk og rimelig kedelig. Men efter Man of Steel, har jeg fået ny respekt for ham. Den er helt klar værd at se og jeg kan ikke vente på se resten af det nye DC univers, som DC er ved at lave (selvom at ideen om at lave film på den måde, er noget de har stjålet fra Marvel). En stor ros til DC og jeg glæder mig til deres Batman Reboot.

Star Trek into Darkness
Jeg vil starte med at sige, at jeg havde fået at vide at into Darkness ikke var noget specielt. Så det fjernede så alle mine forventninger og sørgede for at da jeg så filmen, blev jeg ekstremt overrasket over hvor god den er. Fyldt med spænding og en lille smule humor, var Kirk, Spock og resten af mandskabet igang igen. Den var fantastisk og når den kommer på DVD skal jeg bare have den.

Kommentarer