AI. Masser af AI og fordelen ved film aften

De er skabt med teknologi, og mange af dem har mærkelige navne. Der findes så mange robotter og computere i fiktion, men hvad hvis de alle sammen var i den samme historie. Nu vil jeg prøve at samle en gruppe af dem, som skulle fungere i en tv serie. Jeg vil prøve at undgå, at der er flere, som minder om hinanden. Og ja der er spoilers forude.

Hal9000 som familiefar/leder
Gode gamle Hal9000 skulle være lederen af gruppen eller en slags familie far. Han virker flink nok på ydresiden, men han vil gøre alt for at overleve. Han kunne have en ond plan om at dræbe alle menneskerne eller sådan noget i den stil. Eller måske kan han ikke lide naboen Dave.

EDI som den rebelske datter
EDI fra Mass Effect serien skulle så være Hals datter på en måde, men samtidig skulle hun nok være den, som gerne ville være sammen med mennesker. For at gøre det hele endnu mere interessant, så skulle Joker også være med i historien. Hvordan ville Hal reagere på hendes menneskelige kæreste.


Mike som den sære bror
Så kunne man tilføje Mike (fra TMIAHM) som EDIs lidt sære bror. Han er stadig ved at udvikle sin forståelse for mennesker og konceptet humor. Dette lyder måske som EDI, men han starter med langt mindre forståelse for begge dele. Han kunne altid være en, der ville snakke med EDI, for at hun skulle fortælle ham vittigheder.


C-3 og R2 som tjenere
Hvad med en kombination af R2D2 og C-3PO som butlere i huset. R2 kan tage imod frakker og stads, samtidig med at han reparerer maskiner, som går ned. C-3PO kunne tale til gæsterne og være tolk. Prøv at forestil jer det, det giver god mening. Disse to robotter kan sagtens være vigtige for plottet, men de bliver altid humoristiske. På samme måde kan de både være sjove som tjenere, men de kan også gøre vigtige plot ting en gang imellem.



Marvin som den deprimerede
Så har vi robotten Marvin fra bogen The Hitchhikers Guide To The Galaxy. Der er selvfølgelig også film udgaven og en tv serie (som jeg dog ikke har set), men i bogen kommer han ud for meget mere. I bogen venter han i 1,5 millioner år, imens han går rundt i cirkler. Og hans død er faktisk virkelig sørgelig. Stakkels lille deprimerede robot. Desuden så kunne han have en masse viden i denne "historie". Han er trods alt syv og tredje gange ældre end universet på grund af tidsrejse.


WALL-E som oprydderen med den hemmelige drøm
Så kunne man også tilføje WAll-E som en oprydder robot, der er under C-3PO. Men i virkeligheden har WALL-E en eller anden hemmelighed. Det kunne være hvad som helst, men det kunne skabe et vigtigt plot senere, eller det kunne bare være et easter egg.
Måske vil han bare gerne løse den kube, men han kan bare ikke.
Det kunne være hvad som helst.


Angående den der film aften ting så er det fordi, at jeg næsten lige har været til X-Men maraton, hvor vi så alle filmene. Jeg synes, det er bedst at se dem alle i træk, for så holder stemningen hele vejen igennem, og den skal ikke opbygges igen hver gang. Jeg kunne rent faktisk nyde The Wolverine denne gang, men det var nok mest, fordi jeg var så træt, og fordi at vi lavede nogle løbende vittigheder igennem serien. Det inkluderede en masse "Ain't no party like a wolverine party, cause a wolverine party is so dangerous" og en teori, der handlede om, at Logan var en kylling, og at han hele tiden drømte om kyllinger. Desuden tilbedte Charles "The Almighty Chicken", hver gang han var i Cerebro, og han skulle hele tiden på toilettet. Så lavede vi også vittigheder med hvorfor, at Charles hele tiden nåede frem for sent. Det må være hårdt at skulle skynde sig så meget i en kørestol. Og det er bare en brøkdel, af de sindsyge ting vi sagde.

Kommentarer