1 års jubilæum fejres med Pen and Paper +lidt Doctor Who

Det har lige været min blogs 1 års jubilæum. Jeg ville ønske at jeg havde noget stort at fortælle i denne sammenhæng, men Blackflag for jeg først om en uge (kun en uge, det er tortur). Jeg kan dog fortælle om Doctor Who´s nye kort episode The Night of The Doctor og en helt fantastisk Pen and Paper aften jeg har været til. Eller der er egentligt ikke så meget at fortælle om episoden, uden at jeg spoiler det hele. Episoden er meget kort, men en must see hvis at man er kæmpe Whovian. Se den her.

Fredag aften sad jeg og spillede Pen and Paper sammen med en masse venner, på vores skole. Jeg var spilmesteren. Vi spillede ikke Dungeons and Dragons, men Mortlan som en verden jeg selv har skabt. Det tog meget lang tid at færdigøre scenariet, jeg havde stærkt underdrevet hvor lang tid de ville bruge på at lalle rundt og slås om lootet. De brugte også en del tid på at pulverisere fjender og bagefter græde over udstyret der blev pulveriseret med.
 Spillernes gruppe bestod af en "fredelig" Dosne Præst (Anders), en Ashas (de har 50% resistance mod ild) Troldmand som var bange for ild (Kristian Lund), en paroniod "lidt stupid" elver snigskytte (Alexander T), en elver druide som kan lave flammehav (Kristian Lenschow), en efterhånden ret behændig og elegant troldekriger (Markus), en menneske troldmand der var besat messing (Jakob, hvem ellers), en fyldebøtte højlandsk nævekæmper (Valdemar ikke mig ham den anden, ham som jeg så Braveheart med), en nærsynet kvindelig nisse barde (som i løbet af scenariet blev gravid og til mit forsvar vil jeg sige, at det var Anders, ikke mig der sørgede for det) som var gruppens leder (Lasse) og en næsten døv Dværg Smed (Tobias). Alt i alt en fantastisk gruppe helte, lige klar til at redde verden (efter at de har ødelagt den).


Det endte med at jeg blev nød til skære adskillige events og nogle missionerne af sessionen. Det endte dog lige med takket være en hel nat anstrengelser, en masse NPCers død og et stort overforbrug af Magisk lyn, at vi gennemførte det... klokken 03.38. Næste gang tror jeg bare at vi skal starte i bedre tid. Men jeg håber da vi kan holde et sådan arrangement mere på skolen, det er lidt besværligt hvis at alle skal hjem til en person. Men vi havde alle sammen en hyggelig aften.






Det er ham der gjorde nissen gravid
Jeg tror at vi alle sammen havde det sjovt og alle vil med igen. Nogle af os var dog ret trætte da vi var færdige.

Kommentarer