The Time of The Doctor og et kig på programmets fremtid

Omsider har jeg fået set Doctor Whos nye jule special, The Time of The Doctor. Dette afsnit har jeg både set frem til og frygtet. Det siger jeg fordi at det var Matt Smiths sidste afsnit og Peter Capaldis første. Det er er rigtigt, det er regenerations tid. The Time of The Doctor er et fremragende afsnit fyldt med spænding, sorg og gamle fjender. Der blev også omsider afsluttet en masse plots, som ikke rigtigt var blevet forklaret ordenligt. Såsom hvorfor det er at The Silence prøver at dræbe doctoren. Jeg synes at afsnittet fik afsluttet Matt Smiths Doctor med den respekt han fortjente. Han var en af mine yndlings doctorer og jeg vil savne ham. Men jeg glæder mig til at se den tolvte i aktion. 
Men hvad med fremtiden. Hvor længe mon showet vil fortsætte. Jeg håber at det fortsætter rigtig længe. BBC har allerede annonceret at sæson 8 er lige på trapperne. Jeg glæder mig til sæson 8, hvor at jeg blandt andet håber at de vil bringe nogle gamle karakterer ind i showet igen. Dem jeg håber mest på er.

Captain Jack Harkness. Jack var en fantastisk companion, han var sjov, aldrig irriterende og mest af alt bare Awesome. Jeg synes at han ikke har været med i showet nok og jeg ville elske at få en hel sæson med ham. Så mangler de bare at putte masteren med i sæson 8 og så vil den umuligt kunne gå galt.

Wilfred Mott og Donna Noble. Donna var en af mine yndlings companions og hendes bedstefar Wilfred ligeså. Jeg vil ikke have dem med permanent i showet igen, jeg vil bare gerne have dem med i et enkelt afsnit. De kunne være på ferie et eller andet sted og Doctoren og Clara (og Jack) kunne være det samme sted. Så skulle doctoren måske forhindre Donna i at se noget af (hvad der end sker i det afsnit) og Wilfred kunne hele tiden distrahere hende. Eller måske må hun bare ikke se ham, fordi at han ligner Caecilius (Peter Capaldi spillede Caecilius).
Til sidst en som jeg har nævnt allerede. The Master. The Master er sådan en fantastisk skurk og jeg synes at det var lidt ærgerligt at han ikke var i Matts Era. Jeg vil ikke spoile noget for folk, som ikke har set The Day of The Doctor endnu, men Masteren lever og BBC har nu en god undskyldning for at bringe ham tilbage. Så jeg beder dem, vil I ikke nok være søde og tage Masteren med i showet igen.

Kommentarer