Fallout 4 - Bountyhunter in Boston og rollespils reparation

Tid til at fortælle om resten af min ferie. Hmm.. hvad var det nu, jeg manglede? Nå ja. Jeg har repareret en masse rollespils våben ved at fjerne malingen helt og give dem et nyt lag af blandet maling og formgummi. Det er et rigtigt godt trick, hvis man vil have våben til at holde længere, og de fleste epic armory våben begynder at miste malingen efter 1-3års tid, så det kan som regel betale sig.

Til venstre kan I mit trofaste sværd, Kold Stål, som nu er klar til weekendens scenarie. Med sådan et lag maling og formgummi kan det holde mange år endnu.


Så tog jeg også og reparerede mit skjold på en noget utraditionel måde. Jeg har fjernet det gamle håndtag og sat bolte hele vejen igennem, hvorefter jeg skjulte boltene med skum (så man kan lave shield-bash). I løbet af denne proces har jeg også lavet en noget unaturlig kant, som jeg bare pludseligt fik ideen til. Jeg tog mine gamle judo bukser, som mini-mig har på ude til højre, og klippede dem i små stykker. Dette har jeg gjort før til at lave et sværdfæste, så nu skulle det testes ved et skjold. Så jeg fandt systråd og nål frem (jeg syer kun til rollespilsbrug, for jeg stinker ret meget til det, men jeg havde sat mig for noget) og gik i gang med at sy en kant til mit skjold ud af gamle judo-bukser. Det endte faktisk rigtigt godt, og jeg mangler kun at gå i gang med nedstrygeren, før mit skjold er helt færdigt og klar til dræbe VP denne weekend.

Men nu er det tid til at fortælle om den mest sandsynlige grund til, at I valgte dette indlæg. Titlen lover Fallout 4, så nu skal I da have noget. På min egen måde selvfølgelig. I får at se, hvad jeg mener, og I bliver måske lidt skuffede.
Ellers er jeg jo lige startet i gymnasiet og har mødt min nye klasse. Jeg har dog stadig svært ved navnene, men jeg skal nok få dem lært... håber jeg da. To dage til rollespil i Folding Rollespil. Skynd jer at meld jer til, hvis I ikke har det. Og husk at tage alle jeres venner med, for det bliver en fantastisk weekend... håber... VED JEG (næsten da)

Kommentarer