Den Uendelige Historie (1984)

Halv hund, halv drage= Helt åndsvag og mangel på
baggrunds historie. Men den ligner samtidig en sød hund.
Hvad er en lykkedrage egentligt? Kan de opfylde ønsker?
I skolen har min klasse og jeg set Den Uendelige Historie fra 1984. Det er en meget mærkelig fantasy film, som involverer den hunde lignende lykkedrage, som jeg ikke troede eksisterede, før at jeg så den. Jeg havde
set den sære drage i alle mulige parodier og ting og sager, men jeg troede seriøst ikke, at den eksisterede. Nu har jeg så set denne film, og jeg ved ikke rigtigt, hvad jeg synes om den. Til tider var den okay og spændende nok, til andre tider var den bare mærkelige. Den var fyldt med en masse karakter, som man ikke fik navnet på, faktisk fik man kun navnene på nogle få af karakterne. Det var også som, at der kun var meget få personer fra hver fantasy race i den. Samtidig er filmens morale, at man gerne må vende tilbage på en drage og jage de folk, der har mobbet dig, og at man også skal være selvglad for at bestå nogle prøver og rede verden. Plottet var også et forvirrende, hvis man får et nyt navn, bliver man åbenbart helbredt fra en dødelig sygdom. Filmen mangler en ordenlig skurk, som ikke er en stor "fuldstændig ikke en varulv" Gmork "det er ikke en varulv. Nej nej, det ligner bare en varulv".
Jeg er en ikke en varulv. Grrr Grrr
(varulve lyde).
Universet føltes meget tomt, der var kun to steder, hvor at der boede folk. Det ene sted var fyldt med tilfældige repræsentanter fra andre lande og så Gandalf her. Det andet sted boede der to nisser og en drage. Samtidig ser man en ridder, som helt tilfældigt vil prøve at nå ind til oraklet (spoiler alert). Det bliver også sagt, at der ikke findes mennesker i verdenen, men alle ved hvad mennesker er, og indianere er åbenbart ikke mennesker i filmen.

Kommentarer