Arrow-Verse udvides

Jeg har nydt det meste

Så nu er sæson tre af Arrow færdig, og selvom at jeg bedre kunne lide sæson 2, så synes jeg stadig, at den var god. Der var dog lidt det samme problem som i sæson 1 med slutningen. Det føles ikke som en slutning. Og det er der både gode og dårlige ting ved. Det betyder, at jeg glæder mig til næste sæson, fordi der stadig er så mange ubesvarede spørgsmål, men til gengæld er det lidt fejt. Der var lidt for mange uopklarede ting til sidst. Desuden blev der lidt for mange gentagelser, og jeg håber virkelig, at de gør noget anderledes i næste sæson.

Så er jeg også begyndt at se The Flash, og den bliver bedre omkring afsnit tre (det første afsnit er virkeligt smertefuldt). Det er en god serie, og det fedeste er, at den kører parallelt med Arrow, så der er mange crossover episoder, og det er ret fedt. Nu er der kun et afsnit tilbage af sæson 1 (af Flash), og jeg glæder mig til at se det.

Men det er tid til udvidelse

For nu kommer der endnu en spinoff serie til Arrow-Verse, og den ser meget anderledes ud. Det er et teamup af mange forskellige karakterer (både nye og gamle), som bliver vejledt af Arthur Darwill (Rory fra Doctor Who)s karakter, som er en tidsrejsende. Jeg glæder mig til at se, hvad denne nye serie kan byde på.



Og så så jeg lige de panna cotta krigere

Eller de hedder nu terracotta, men jeg så dem i hvert fald. Jeg er nemlig på ferie i sø højlandet med min familie, og vi har været på det her kæmpestore og ret interessante museum. Vi så ham der den gamle (grau)balle mand og en kæmpe udstilling af kinesiske kalkkrigere, som skulle forsvare kejserens gravplads.
Og museet var bygget skævt på en højt mærkværdig måde, der kan give folk med højdeskræk frygt for at komme til at trille.

Kommentarer