mandag den 4. maj 2015

Her er guiden (kun relevant for mine spillere)

For udenforstående:
Jeg skal med mit party til P&P i weekenden, og jeg havde ikke andre steder at lægge denne guide op, så undskyld hvis den er spild af jeres tid. Desuden vil jeg gerne have sidevisninger så...

Af Fantasy Nørden

Den officielle guide på, hvordan man når frem til Aarø til pen and paper uden at blive spist af en drage, og hvordan man når tilbage igen

Rejsen

Aarø er en lille ø i Lillebælt, og færgen dertil sejler fra havnebyen Aarøsund i Haderslev kommune. Spilmesteren vil tage færgen klokken 6 med hans kompagni af et styks dværg og et styks voksen i form af en revisor bedstefar, der går under navnet Eddy ”Ezio” Christensen. Familiens Lenschows sommerhus kan findes på den anden side af øen, men der skal kun gås i en halv time, så bilen skal ikke med over på øen for spillernes vedkommende. Kontakt venligst spilmesteren angående, hvornår de og deres gruppe ankommer til øen, så vil de blive afhentet. Et link til færgens informationer kan findes her

De tre s’er (spise, skide og sove) +rengøring

Alle spillere bør medbringe en eller anden form for mad, drikke eller slik, og så vil der fællesspises. Spilmester vil medbringe morgenmad. Vi skal nok lige snakke om, hvem der medbringer aftensmad til de to dage.
Der er et fuldt funktionelt badeværelse i sommerhuset, så det skal man ikke bekymre sig om.
Der seks ledige sovepladser i sommerhuset, så man gerne medbringe soveposer eller telte, hvis man ønsker således. Der vil blive hængt presenninger op i haven, så man kan sove under åben himmel (spilmesteren anbefaler denne behagelige og interessante oplevelse), hvis man ønsker dette, og vejret tillader det.
Om søndagen vil der blive gjort rent fra senest klokken 14, alt efter hvor langt vi er med spillet. Denne rengøring vil fortsætte, indtil den er færdig, og selv om spillerne er velkomne til at tage hjem, så vil der blive sat pris på enhver hjælp.

There and back again

Efter at rengøringen er færdig (det bliver nok omkring klokken 16 søndag eftermiddag) vil spilmesteren, hans dværg og hans voksne forlade residensen, og huset vil blive låst af. Spillerne bestemmer dog selv, hvornår de forlader os, så længe det er senest på dette tidspunkt. Færgeplanen kan igen bruges til planlæggelse af hjemrejsen.

Aktiviteter

Selve P&P kampagnen vil ikke blive sidesat for nogen anden underholdning, og der vil blive spillet både fredag, lørdag og søndag morgen.
Fredag aften vil scenariet: En ven i Fjeldene blive afholdt (det fra lockout scenariet)
Lørdag morgen vil vi tage hul på afsnit 1 af Diplomatiske situationer, og ved frokost tid vil resten af scenariet fortsætte, og det vil vare, indtil det slutter.
Søndag morgen skal der spilles enkelte personlige scener mellem karaktererne, for de spillere som ønsker det.

Men der kan muligvis også presses andre aktiviteter ind i løbet af weekenden. Lørdag vil der være en gåtur rundt på Aarø efter morgenspillet, og vi vil være tilbage ved frokosttid, hvor vi kan genoptage spillet. Der vil også blive medbragt nogle live rollespils våben, hvis nogen ønsker en kamp, og hvis der er tid, vil der blive presset en film ind i kalenderen. I skal dog ikke medbringe nogen, for der er kun tid til en, som allerede er udvalgt (bare rolig den er god, og den passer godt ind i weekenden. Anders, Valdemar og Alexander har sikker allerede gættet, hvilken film jeg taler om).

Hvis muligheden byder sig, vil spilmesteren også gerne informere lidt om lore for dem, som ønsker det.

Deltagere og dragens vrede

Her er listen over deltagerne (sig til, hvis der mangler nogen, eller hvis nogen skal fjernes fra listen):
Valdemar Lenschow
Kristian Lenschow
Valdemar Pazdecki
Anders Winther
Veronika Engberg Christansen
Alexander (ikke Dahl) Tvebro
Esben Ravnholt
Markus Boe Hansen
Magnus Moese
”Dragens vrede vil påfalde alle, som ikke husker deres karakterark”
Dragens Vrede betyder eneligt bare, at I bliver nødt til at spille en karakter, som spilmesteren laver på forhånd.

Kontakt

Den voksne er som sagt Eddy ”Ezio” Christensen, som har telefonnummeret: 40 43 62 11. Han vil være stede hver aften og morgen, og han forlader os kun en gang i løbet af lørdagen, hvor han skal til en fætter kusine fest, men han er tilbage igen inden aftensmaden.

Spilmesteren vil være Valdemar Lenschow, hvis telefonnummer er 40538899 (men lad vær med at ringe til ham, når han er til eksamen, hvilket er indtil klokken tre mandag til torsdag)


Kristian Lenschow: 28 69 64 85


Og hvis nogen vil have dette sendt på pdf, så kontakt mig venligst