Projekt Monster - Games Workshop dag

Nu kom jeg endelig igang med mine Games Workshop figurer igen. Min fætter har fået nogle 40K figurer, og han ville have hjælp til at lave dem, så vi gik i gang. Min søster og broder kom også med, men til sidst sad min bror og jeg bare og lavede nogle gamle, vi aldrig var blevet færdige med. Men før det nåede så vidt, fik min søster faktisk lavet en virkelig god en.
Min søsters spøgelse... altså det hun lavede

Projekt Monster - Log 1

Efterhånden som det kun var min broder og jeg tilbage, begyndte vi at lave mærkelige figurer. Jeg havde to spøjelser tilbage, og jeg tænkte, at de ikke måtte være for kedelige eller fredelige. Jeg ville lave noget lidt anderledes. Så jeg besluttede mig for at klippe hovedet af et af dem. Det lyder måske lidt pludseligt og brutalt, men det var en god oplevelse, og det var trods alt kun en plastik figur, der var produceret i Kina. Men hovedet kom altså af, og jeg limede det fast på et andet spøgelse, der nu havde to hoveder. Jeg lavede nogle flere tilføjelser, imens min bror vendte opmærksomheden imod det hovedløse gespenst. Han fandt et gammelt ubrugt kranie fra nogle beastmen og med filen og tangens kraft fik han det placeret på kroppen. Det lyder mere sadistisk, end det egentligt var, nu jeg tænker over det. 

Vi gik så igang med skjolde, sprayflasker og køller, som vi tilføjede til de udødes kroppe (med undtagelse af sprayflasken). Vi tilføjede også adskillige lag maling (nærmere stref eller skær) til ligene, imens de blev mere og mere deforme og uhumske. Ja efterhånden som vi arbejde, blev vores metoder mere ekstreme, og til sidst var vi næsten ligeglade, med hvad vi gjorde. Vores figurer skulle bare være noget nyt og anderledes. Min bror gik mere efter et skræmmende tema, hvorimod mit blev mere syrealistisk. Vores figurer er endnu ikke færdige, og vi har nogle syrede ideer til de kommende feriedage.
Min ses til venstre, og Kristians er til højre.
Forresten fik jeg malet mine ringånder færdigt. Jeg er selv ret tilfredse med. Og alle sammen husk, at det er ikke alt guld, der glimter.
Middle-Earth Studios presents: Guardians of Mordor

Kommentarer